Polderkamer

Ruime, lichte en moderne vergaderzaal op de benedenverdieping. De Polderkamer grenst aan de kerkzaal en het restaurant. Er is standaard een tv scherm aanwezig (aan te sluiten met HDMI kabel).

Grootte: 60 m2

Kerkzaal

Grote, lichte zaal op de benedenverdieping, grenzend aan het restaurant. De zaal heeft een podium en er kan gebruik gemaakt worden van geluidsversterking en twee grote beeldschermen. Er is een balkon aanwezig. Er is uitstekende ventilatie in het pand.

Boskamer

Lichte vergaderzaal op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand. Er is standaard een tv scherm aanwezig (aan te sluiten met HDMI kabel). Er is uitstekende ventilatie in het pand en daarnaast kunnen de ramen van deze vergaderzaal open.

Grootte: 25 m2

Veenkamer 1

Lichte vergaderzaal op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand.
Veenkamer 1 is door middel van een schuifwand verbonden met Veenkamer 2 en 3 (ook 8 personen) en kan voor grotere groepen ook gecombineerd gehuurd worden.
Er is standaard een tv scherm aanwezig (aan te sluiten met HDMI kabel). Er is uitstekende ventilatie in het pand en daarnaast kunnen de ramen van deze vergaderzaal open.

Grootte: 30 m2

Veenkamer 2

Lichte vergaderzaal op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand. Veenkamer 2 is door middel van een schuifwand verbonden met Veenkamer 1 en 3 (ook 8 personen) en kan voor grotere groepen ook gecombineerd gehuurd worden. Er is standaard een tv scherm aanwezig (aan te sluiten met HDMI kabel). Er is uitstekende ventilatie in het pand en daarnaast kunnen de ramen van deze vergaderzaal open.

Grootte: 30 m2

Veenkamer 3

Lichte vergaderzaal op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand. Veenkamer 3 is door middel van een schuifwand verbonden met Veenkamer 1 en 2 (ook 8 personen) en kan voor grotere groepen ook gecombineerd gehuurd worden.
Er is standaard een tv scherm aanwezig (aan te sluiten met HDMI kabel). Er is uitstekende ventilatie in het pand en daarnaast kunnen de ramen van deze vergaderzaal open.

Grootte: 30 m2

Strandkamer

Lichte vergaderruimte met vergadertafel en stoelen. Er is standaard een TV scherm aanwezig (aan te sluiten met HDMI kabel).

Grootte: 15 m2