Het restaurant

Centraal in Hart van Vathorst vind je ’t Hart, ons sfeervolle restaurant. Hier schenken wij lekkere koffie met gebak. Daarnaast kan je hier terecht voor een lekkere lunch van onze menukaart. Van broodjes, salades tot de soep van de dag. Zin in een snack? Dan biedt onze kaart verschillende lekkere borrelhapjes. Ook aan de kinderen is gedacht. En doet jouw kind liever mee met de ‘grote mensen’ dan kan hij kiezen voor een gerecht van de kaart waar wij voor de helft van de prijs een kinderportie van maken.

En ook voor een High Tea of een High Tea Kids ben je bij ons aan het juist adres! Scones, muffins, bladerdeeghapjes en nog veel meer. Deze reserveer je uiterlijk één dag van te voren via reserveringen@hartvanvathorst.nl

In ons restaurant werken veel verschillende mensen waarvan een deel met veel passie werkt in onze dagbesteding. Laat je verrassen door de liefde en spontaniteit waarmee we je graag verwelkomen!

Je vindt ons restaurant direct wanneer je de hoofdingang van Hart van Vathorst binnen gaat. Er zijn verschillende comfortabele plekken en er is een kleine speelplek voor kinderen. Het restaurant grenst direct aan ons buitenterras dat uitkijkt op de speelplaats van de allerkleinsten van Kindercentrum Bzzzonder, Bij goed weer is ons buitenterras geopend. Op ons buitenterras hebben we een zandbak met speelgoed voor de kinderen.

Bekijk deze film voor een impressie van ons restaurant in Hart van Vathorst.

Onze openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag: 9.00 – 16.00 uur

Zaterdag en zondag: gesloten

Op de volgende feestdagen is ons restaurant gesloten:

Pasen: maandag 18 april 2022
Koningsdag: woensdag 27 april 2022
Bevrijdingsdag: woensdag 5 mei 2022
Hemelvaart: donderdag 26 mei 2022
Pinksteren: maandag 6 juni 2022
Kerst: maandag 26 december 2022

lunch in Hart van Vathorst
restaurant
lunch in Hart van Vathorst