Kinderopvang

Zoek je een plekje waar niet alleen zorg voor kinderen centraal staat? Maar ook de zorg voor anderen? Dan is Bzzzonder Hart van Vathorst een prachtige plek voor jouw kroost. Hier biedt Bzzzonder kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar. In dit pand wonen ook  ouderen en mensen met een beperking. Samen maken we gebruik van de mogelijkheden die het gebouw biedt. Zo kan het voorkomen dat jouw peuter op bezoek gaat bij de oude mensen om te zingen, er een oma appeltjes komt schillen,  of dat jouw middenbouwer de strijd aangaat met een bewoner tijdens een spelletjescircuit. Er is een speciale Bzzzondervleugel, maar we kijken zoveel mogelijk waar we samen dingen kunnen doen.

Van baby tot peuter

De kinderopvang vindt plaats in horizontale groepen. Dat betekent dat kinderen met eenzelfde ontwikkelingsleeftijd bij elkaar in de groep zitten. Als je baby bent volg je je eigen ritme. Dat betekent dat we kijken naar wat jij nodig hebt en daarop inspelen. Als je het fijn vindt mag je buiten slapen in het buitenbedje. Ben je wakker en toe aan spelen? Dan mag je in de grondbox op avontuur gaan. Als je eraan toe bent stroom je door naar een volgende groep. Ben je peuter? Dan mag je naar peutergroep of naar onze eigen peuterschool, genaamd De Peuterbelevingsschool. Hier krijg je, zonder dat daar de nadruk op ligt,  een goede voorbereiding op de basisschool. En als je dan daadwerkelijk naar school gaat? Dan ben je welkom op onze buitenschoolse opvang. Dat kan na en voor schooltijd.

Buitenschoolse opvang

Op de bso wordt gewerkt met een uitdagend workshopprogramma. Wil je een oude radio proberen te repareren? Of maak je toch liever groene smoothies? Een duckje lezen op de bank of je poppenkind te eten geven mag natuurlijk ook. Vanaf groep 5 vertrek je naar de bso aan de overkant van het fietspad: Bzzzonder Veencampus! Hier biedt Bzzzonder buitenschoolse opvang voor de oudere schoolkinderen.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.