Contact

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Heb je een vraag? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Hart van Vathorst
Angelinapolder 3
3825 LX, Amersfoort
033-2030420
Algemene vragen: info@hartvanvathorst.nl

Vragen over het reserveren van een ruimte: reserveringenhvv@accoladezorg.nl

Stel je vraag

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mijn bestelling ook verzenden?

We vinden het leuk om mensen te zien. Dus we hebben het liefst dat je jouw bestelling komt ophalen. Verzenden bieden we in de toekomst als standaard optie aan, maar nu nog even niet. Woon je té ver weg om het op te halen? Mail ons dan, dan overleggen we even met je.

Hebben jullie vacatures?

Vast wel! Kijk even op deze pagina voor een actueel overzicht.

Kan ik stage bij jullie lopen?

We zoeken regelmatig stagiaires. Kijk even op deze pagina voor meer informatie.

Zoeken jullie nog vrijwilligers?

Ja! Heel graag zelfs. Meld je even bij Dorine, onze vrijwilligerscoördinator. Dat kan hier.

Ik wil op bezoek komen bij een bewoner, kan dat?

Ja dat kan. Je kan zelf een afspraak maken met de betreffende bewoner of, indien dat niet gaat, met zijn of haar persoonlijk begeleider.

Zolang er aangepaste regels zijn i.v.m. het coronavirus gelden deze afspraken. Bekijk deze op onze corona informatiepagina.

Ik zoek een woonplek voor een familielid. Hebben jullie een wachtlijst en geven jullie nog rondleidingen?

Wanneer je op zoek bent naar een woonplek voor jouw familielid kan je contact opnemen met de zorgconsulenten van Accolade Zorg en Stichting Sprank. Onze wachtlijsten zijn over het algemeen kort en samen kijken ze graag met jou naar hoe je binnen alle richtlijnen kennis kan maken met de locatie.

Accolade Zorg (dementie, NAH en huren met zorg en service)

Anita Mensink
030 6973 400
of mail Anita

Stichting Sprank

Jolanda Huisman
06-13107637
of mail Jolanda

Ik wil een zaal bij jullie huren voor een feestje. Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Gezellig, van harte welkom! We vinden het fijn om je helemaal te ontzorgen. En daarom hoef je zelf niets mee te nemen en kan je alle koffie, thee, lekkers en meer bij ons bestellen. Handig! (Zelf eten en drinken meenemen is dus niet mogelijk)

Waar kan ik parkeren en wat kost dat?

Hart van Vathorst ligt midden in de woonwijk Vathorst, direct naast het winkelcentrum. Rondom ons pand en bij het winkelcentrum is ruim parkeergelegenheid.  En dat kost…. helemaal niets! Het is dan het makkelijkst om de laatste stap van je navigatiesysteem te negeren, die zal je namelijk adviseren om bij rotonde nummer zeven af te slaan. Wij adviseren je om rotonde nummer acht te nemen, want dan rijd je zó (zonder omweg door de wijk) het grote parkeerterrein op! Tot snel.

Wat zijn jullie openingstijden?

Ons restaurant is van maandag tot vrijdap open tussen 9.00 en 16.00 uur. Meer informatie over het restaurant vind je hier.

Ga naar de bovenkant