Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kinderpopster Dirk Scheele komt naar Vathorst! Dinsdag 20 juli 2021 neemt hij je mee op reis met zijn leukste zomerliedjes. Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres of rondlopen als een beer.

Als Dirk op vakantie is, schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes en dat wil hij ook nu wel doen. Samen met jullie maakt Dirk ter plekke een heel nieuw zomerliedje. En natuurlijk speelt hij ook verzoeknummers. Een echt vakantiefeestje!

Over Dirk Scheele
Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders.

Datum: dinsdag 20 juli 2021 om 14.00 uur
Duur: 50 minuten
Leeftijd: geschikt voor de leeftijd van circa 2 tot en met 7 jaar. (Oudere en jongere kinderen welkom)

De voorstelling wordt gegeven in de kerkzaal van Hart van Vathorst. Bestel je meerdere tickets tegelijk, dan gaan wij ervan uit dat al deze personen op minder dan 1,5 meter van elkaar kunnen plaatsnemen.

Kaartjes kosten €12,50 per persoon, ongeacht de leeftijd.

Tickets voorstelling 14.00 uur: Klik hier

 

Ga naar de bovenkant